Juha s povrćem i šampinjonima

Sastojci

  ulje od pistacija
  luk
  krumpir
  mrkva
  smeđi šampinjoni
  češnjak
  mladi luk
  grašak
  vegeta
  papar
  vrhnje za kuhanje

Priprema

Narežite luk i češnjak na sitno, krumpir i mrkvu na kockice i šampinjone na tanke ploške.

Pržite luk na ulju od pistacija. Dodajte šampinjone i još malo ulja po potrebi.

Dodajte ostale sastojke, osim vrhnja, i toliko vode da je sve pod vodom.

Kad je krumpir (i mrkva) mekan, odvojite dio juhe (oko 2/3) i napravite gustu kašastu smjesu sa štapnim mikserom (ili šličnim kuhinjskim aparatom).

Promiješajte opet sve zajedno i dodajte vrhnje za kuhanje.

 

Comments: 1
  • #1

    emilia (Thursday, 27 February 2014 22:59)

    Can you right the recipe s on English too...thankyou