Kokos poljupci

Sastojci

4

bjelanjaka

prstohvat

soli

200g

šećera

200g

kokosa

1 žličica

limunova soka

 

male okrugle oblatne


Priprema

Stući čvrsti snijeg od bjelanjaka i soli.

U bjelanjke lagano umiješajte šećer i limunov sok.

Dodajte kokos.

Žlicom ili vrečicom za ukrašavanje oblikujte poljupce na papiru za pečenje ili na okruglim oblatnima.

Pecite na 150°C.


Od ostalih žumanca možete napraviti na primjer mramorne kolačiće.

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    sumeja (Monday, 13 January 2014 12:11)

    Napisali ste da pecemo na 150°C ali ne i koliko dugo?
    Mozete li mi molim reci.

    Inace pohvale na website-u!

    Pozz

  • #2

    Sabine Drempetić (Monday, 13 January 2014 12:15)

    E to ne znam točno, ovisi o pećnici, možda 10-15min?
    Pecite dok ne dobiju boju kao na slici.

    Hvala :)

    Pozz